Начало Други Отборът на НСА обра медалите на държавното по сумо

Отборът на НСА обра медалите на държавното по сумо

Отборът на НСА обра медалите на държавното по сумо
0

Отборът на Национална Спортна Акдемия „Васил Левски“ спечели най-много медали при мъжете и жените на държавното първенство по сумо, което се провежда в многофункционалната зала на НСА „Васил Левски“.

Клубовете „Титатн“ и „Божурище“ си поделиха другите две места на почетната стълбичка в отборното класиране. Схватките при мъжете и жените се проведоха на 2-ри март (събота). Сред отличилите се медалисти с най-добри умения бяха Пенчо Дочев в категория до 85кг,  Добромир Дерменджиев в категория до 92кг, Изабел Христова, Михаил Илиев и Иван Благоев. Над 300 състезатели премериха сили в първия ден от състезанието.

Във втория ден от държавния шампионат (неделя) юношите и девойките ще спорят за златните медали. Началото на срещите е в 10 часа, а организатор е Българска федерация по Сумо.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.