Начало Други Полезно: Упражнение за врат след тренировка (ВИДЕО)

Полезно: Упражнение за врат след тренировка (ВИДЕО)

Полезно: Упражнение за врат след тренировка (ВИДЕО)
0

От популярната клиника за спортни контузии и рехабилитация – Combat Sports Clinic, предложиха практично упражнение. Редица популярни атлети ползват услугите на заведението. Здравето е преди всичко.

Полезната техника е за масажиране на врата и отпускане на мускулите:

Действа ефикасно против възпаления след тежки тренировки. За целта се използва показания масажор от клипа, който може да бъде намерен лесно в мрежата.

Демонстрирани са много бавни плавни движения, необходими за правилното изпълнение на упражнението. Така можем да се предпазим от неврит – възпаление на отделни нерви или цяла група от нервни сплетения, чийто симптоми са спонтанна болка, промяна на чувствителността, слабост и изтръпване.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.