Начало Бокс Франк Уорън посочи къде трябва да се бият Джошуа и Фюри

Франк Уорън посочи къде трябва да се бият Джошуа и Фюри

Франк Уорън посочи къде трябва да се бият Джошуа и Фюри
0

Промоутърът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, разкри своята визия за евентуален мач с Антъни Джошуа. Той заяви, че боксьорите трябва да си поделят приходите от телевизионни права и щрихира някои важни детайли около най-чакания британски сблъсък:

„Във Великобритания. Бих заложил на Кардиф. Стадионът е покрит, дано все пак сблъсъкът се състои през лятото. Това ще разбуни духовете тук, всички ще говорят за мача, ще бъде на първите страници“, призна мениджърът пред „BBC“.

„Ше бъде pay-per-view (плащаш за да гледаш) събитие и двамата боксьори ще искат максимални приходи. Разбираемо е. Много е лесно – нека бъдат поделени (50:50). Трябва да оставят „Sky“ и „BT Sport Box Office“ да вземат правата. Както го правят в САЩ. Феновете искат този мач. Ако и двете телевизии го излъчват, приходите ще са масивни. Всички ще го гледат.“

„Антъни Джошуа е бизнес. Той прави пари. Няма значение срещу кого се бие, винаги ще напълни „Уембли“. Екипът му има 7-годишен бизнес план, който пълни Националния стадион 2 пъти в годината. Бари Хърн си е направил сметките, но не това иска фенът“, завърши изказването си Франк Уорън.

Няма съмнение, че подобен сблъсък е чакан не само от привържениците на Острова, но и от всички почитатели на бокса.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.