Начало ММА Джордън Бъроуз: Искам да направя един ММА мач (ВИДЕО)
0

Джордън Бъроуз: Искам да направя един ММА мач (ВИДЕО)

Джордън Бъроуз: Искам да направя един ММА мач (ВИДЕО)
0

Олимпийският шампион по борба в свободен стил Джордън Бъроуз сподели пред ММА репортера Ариел Хелуани, че би участвал в битка по правилата на ММА някой ден.

„С удоволствие бих направил ММА битка. Само една, обаче. За славата, не за парите. Бих искал да влезна в размяна на удари и да видя от какво съм направен. ММА бойците и борците имат един и същи дух.“, коментира 30-годишният борец.

Световният шампион при 74-килограмовите разказва, че е обмислял над такъв „скок“ в друга дисциплина от дълго време, но не може да обещае нищо все още.

„Мисля, че психическата ми устойчивост, атлетичността ми и физическата ми сила ще ме направят успешен, ако реша да се бия.“, добавя Бъроуз.

Бъроуз сподели пред Хелуани, че шампионът в тежка категория на UFC го е поканил да бъде помощник-треньор в реалити предаването The Ultimate Fighter.

Към този момент американският национал се готви за Пан-Американските игри и супер-мача с Бен Аскрен в Ню Йорк на традиционния турнир по борба „Beat the Streets“.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".