Начало ММА Джордж Сейнт Пиер: Направих милиони от битките си в UFC
0

Джордж Сейнт Пиер: Направих милиони от битките си в UFC

Джордж Сейнт Пиер: Направих милиони от битките си в UFC
0

Бившият шампион на UFC в две категории Джордж Сейнт Пиер говори за печалбите си по време на своята кариера и как е успял да измъкне максимума за себе си.

През 2008 г. решихме да рискуваме и отказахме да подпишем нов договор преди битката с Джон Фич. Поехме голям риск. Акциите ви могат да се вдигнат, ако спечелите, но може и да паднат, ако загубите. Но това решихме да направим. Винаги съм вярвал в себе си, така че поехме голям риск„, започна GSP.

И тогава, ден преди битката с Джон Фич UFC ми предложи голям луд договор, защото не искаха да бъда свободен агент. Пишеха, че съм печелил по 400 000 долара на битка. Не, направих много повече. Милиони. Когато бях на върха на кариерата си, печелех милиони долари. Защото не само получавате пари за излизане и пари за победа, но получавате и процент от PPV. Тук са истинските пари. Но трябва да имате възможност да договорите тези условия„, продължи легендата.

Има много хора, погребани в пустинята за много по-малко пари, отколкото спечелих от битката си с Биспинг. За битката с Майкъл спечелих около 10 милиона долара. След това през 2019 г. напуснах. Имам голям късмет, че останах на върха. Реалността е, че повечето бойци в крайна сметка завършват потрошени и съкрушени. Те се представят твърде дълго. А аз съм здрав и богат. Много рядко може да се намери някой, който да окачи ръкавиците си и да свърши така„, каза за финал Сейнт Пиер.