Начало ММА Гейджи отрече, че мисли за пенсиониране
0

Гейджи отрече, че мисли за пенсиониране

Гейджи отрече, че мисли за пенсиониране
0

Бившият временен шампион на UFC в лека категория Джъстин Гейджи коментира слуховете, че продължителният му престой без битка се дължи на намерението му да сложи край на професионалната си кариера. Това стана ясно от съобщение на спаринг – партньора му Райън Чарлибойс.

Силно се съмнявам, че ще се бие. Той е разстроен. UFC не му дава битките, които иска, и обмисля пенсионирането„, написа Чарлибойс в лично съобщение в Instagram.

Поражението от Хабиб му взе много. Първите няколко месеца бяха особено трудни – ясно е, че това поражение го промени„, допълва той.

Гейджи веднага реагира на това твърдение, наричайки го фалшиво.

Това са пълни глупости. Далеч не съм приключил и се чувствам страхотно. Предполагам, че пичът е измислил всичко”, написа боецът.

Не е ясно кого Гейджи обвинява във фалшификация – неговия спаринг партньор или лицето, публикувало лична кореспонденция с Чарлибойс.

През октомври миналата година Джъстин Гейджи направи неуспешен опит да комбинира спечели титлата на UFC, губейки във втория рунд от Хабиб Нурмагомедов, след което все още не е провел нова битка.