Начало ММА Ковингтън: Усман се надява извънземни да провалят битката ни
0

Ковингтън: Усман се надява извънземни да провалят битката ни

Ковингтън: Усман се надява извънземни да провалят битката ни
0

Номер 1 на UFC в полусредна категория Колби Ковингтън, който бе обявен за следващ претендент за колана от организацията, обясни защо битката за титлата срещу Камару Усман все още не е официална.

В момента всички чакаме Усман. Той избяга веднага след като победи този немощен Масвидал. Сега телефонът му е изключен и не отговаря на обаждания от UFC. Не иска да подписва договор. Вероятно се надява на извънземно нашествие, за да избегне реванша, но ръководството на организацията ме увери, че тази битка ще се състои„, каза Ковингтън.

Сега той се крие в така наречената си„ родна Африка “. Всички знаем, че си роден в Далас и си учил в колеж в Небраска. Така че спри да се криеш в Африка, където сега пристигаш за първи път в живота си, върни се в Америка и нека приключим този въпрос. Спечелих три рунда в тази битка и щях да те победя, ако Марк Годард не беше спасил безполезния ти живот„, добави Ковингтън.

Ковингтън: Усман иска да се бие само с леки съперници

През декември 2019 г. Колби Ковингтън направи неуспешен опит да вземе титлата от Камару Усман, след като претърпя поражение с технически нокаут в петия рунд.

След това Усман направи още три успешни защити на титлата – два пъти срещу Хорхе Масвидал и веднъж срещу Гилбърт Бърнс. Ковингтън пък се върна на победния път, след успех над бившия шампион в дивизията Тайрън Уудли.