Начало ММА Джошуа Фабия: Бях използван две години и сега ме заплашват със смърт
0

Джошуа Фабия: Бях използван две години и сега ме заплашват със смърт

Джошуа Фабия: Бях използван две години и сега ме заплашват със смърт
0

Треньорът Джошуа Фабия коментира раздялата с Диего Санчес , който прекъсна всички отношения с него след скандалното уволнение от UFC.

Според специалиста през последните две години той е бил силата, която е държала ветерана на смесените бойни изкуства далеч от пороците му. Сега той е принуден да се страхува за живота си заради заплахи.

Диего определено беше знаменитост и като всяка знаменитост, той имаше склонност да се държи като глупак. Например, той не обичаше да дава бакшиши и правеше всякакви странни неща, които бяха предупредителен звънец за мен. С течение на времето го оформих до странности, присъщи на повечето известни хора.

Например, вие се развеждате, имате дете, но се премествате в апартамент с една спалня. Такива неща за мен нямат смисъл. Но тогава си помислих: „Добре, той има свои собствени планове и той знае какво прави – може би това е съвременен феномен, а аз просто не знам“. И през цялото време се чудех защо кара стар Мерцедес за три хиляди долара. Той обясни това с пестеливост и желание да спести пари„, каза Фабия.

Диего Санчес се раздели с треньора си

Освен това Диего беше наркоман и през последните пет месеца живеех с него и бях негов спонсор, въпреки че не каза на никого за това. Бях принуден да живея с него, защото той се счупи и загуби всичките си пари. Беше пристрастен към кратом, алкохол и дузини други вещества. Той имаше проблеми и със сексуалното насилие. Той не каза на никого за това. Имам доказателство – имам видео и ще го публикувам„, продължи треньорът.

Диего очевидно ме използва през последните две години, докато аз се борих за него, излагайки се на риск без никаква полза. И сега ме заплашват със смърт„, завърши Фабия.

В началото на този месец Диего Санчес беше уволнен от организацията поради факта, че Джошуа Фабия отказа да предостави допълнителни медицински документи за здравето му, като по този начин провокира нов конфликт с UFC.