Начало ММА Джоунс и Густафсон прибират солидни суми за реванша им
0

Джоунс и Густафсон прибират солидни суми за реванша им

Джоунс и Густафсон прибират солидни суми за реванша им
0

Бившият шампион в полутежка категория на UFC Джон Джоунс и Александър Густафсон след броени часове ще се изправят един срещу друг за втори път в Октагона на UFC 232. Събитието ще се проведе в Лос Анджелис, Калифорния.

Бойната гала вечер бе планирана да се проведе в Лас Вегас, Невада, но в седмицата преди събитието организацията промени местоположението на бойния спектакъл, заради положителни резултати на Джон Джоунс от последните му допинг тестове. Това не се хареса на бойците, не само заради неудобството, което пътуването то Калифорния ще им причини, но и защото данъците върху хонорарите им ще са по-високи.

Днес от Атлетическата комисия на Калифорния обявиха заплатите, които бойците от главната и подглавната битка ще вземат, като в цифрите не са включени спонсорството от Reebok, бонуси както и процентите от продадените платени гледания:

Джон Джоунс: $500,000

Александър Густафсон: $500,000

Крис Сайборг: $500,000

Аманда Нунес: $350,000

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".