Начало ММА Джоунс и Нгану направиха спаринг в социалните мрежи
0

Джоунс и Нгану направиха спаринг в социалните мрежи

Джоунс и Нгану направиха спаринг в социалните мрежи
0

Докато страните не успяват да се споразумеят за битка, бившият шампион на UFC в полутежка категория Джон Джоунс и настоящият носител на титлата на UFC в тежка категория Франсис Нгану имаха пореден спаринг в социалните медии.

Покорих полутежка категория с талант и аз съм на път да покоря тежката категория с чиста упорита работа. Мотивирай ме повече, Франсис Нгану. Най-голямата световна титла ще се завърне в най-голямата държава в света. Ако мислиш, че ще превземеш Америка, грешиш„, написа Джоунс.

Не трябва да те мотивирам, Джони – ако мотивацията не е в теб, вече си загубил. Аз знам моята мотивацията„, отвърна Хищникът.

О, знаеш какво има вътре в мен, Франсис – никога не си ме виждал да се отказвам. Моли се да ме нокаутираш, защото в противен случай ще те потроша. Считай го за обещание!„, каза на свой ред „Бони“.

„Не ме карай да се смея! Кога за последно ти потроши някого?„, ехидно отвърна Нгану.

По-рано президентът на UFC Дейна Уайт обяви Дерик Люис за следващия претендент за титлата в тежка категория. Обяснението беше, че Джон Джоунс е поискал 30 милиона долара гарантиран хонорар за битка с шампиона на UFC. Самият „Бони“ обаче отрече това.