Начало ММА Джоунс: Не съм близвал от 60 дни
0

Джоунс: Не съм близвал от 60 дни

Джоунс: Не съм близвал от 60 дни
0

Бившият световен шампион на UFC в лека тежка категория – Джон Джоунс зарадва феновете си. Американецът, който от няколко години се бори с алкохолна зависимост и с демоните в главата си, не е близвал алкохол от 60 дни. Това твърди самият той, след като преди два месеца бе арестуван за домашно насилие в Лас Вегас.

Бъди с бистър ум, винаги нащрек. Дяволът винаги е около теб и се опитва да се прокрадне, за да те изкуши. Семейството ми, животът ми, кариерата ми, можеха да са приключили след случилото се в Лас Вегас. Но Господ има други планове за мен. От 60 дни не съм близвал и съм трезвен, продължавам броенето”, написа Джоунс в социалните мрежи.

Доскорошната звезда на UFC, който компроментира величието си с всички проблеми около личния си живот, се готви да се завърне на сцената. Все още обаче сме в процес на изчакване къде точно ще се случи това. Дали ще е с битка в клетката, на ринга или с нещо различно, предстои да разберем. За последно Джоунс победи Доминик Рейес на UFC 247 на 8 февруари 2020-а.