Начало ММА Шевченко размаха пръст на „ревльовците”
0

Шевченко размаха пръст на „ревльовците”

Шевченко размаха пръст на „ревльовците”
0

Една от най-големите звезди на UFC при дамите – Валентина Шевченко призова колегите й да спрат да „плачат” за пари. Според световната шампионка в категория „муха”, всеки, който влиза в клетката, получава онова, което си е заслужил. Както по отношение на битките, така и в последствие при разписването на чековата книжка.

Състезателката от Киргизстан взе отношение по темата, след като много от останалите бойци в UFC негодуват от заплащането в спорта. Сред тях са имена като Франсис Нгану и Джон Джоунс.

Онези, които говорят, че парите са малко, са хора, които не са се били в малки организации. Те не знаят какво се случва по света и как някои федерации се отнасят със своите бойци. И незнанието им води до този „плач”, заяви Шевченко.

Тя е категорична, че шефът на UFC Дейна Уайт и хората в организацията му се отнасят изключително коректно с бойците си. Не говоря само за пари. А за всичко – медицински грижи, отношение по време на бойните седмици, настаняване, транспорт. Тук хората са отзивчиви, а UFC е много коректен наш партньор. Дали си шампион или подгряващ мач, няма значение – всички получаваме позитивно отношение”, каза още звездата.

twitter.com