Начало ММА Джъстин Гейджи: Искам да откажа Хабиб

Джъстин Гейджи: Искам да откажа Хабиб

Джъстин Гейджи: Искам да откажа Хабиб
0

Джъстин Гейджи иска да сложи край на победната серия на Хабиб Нурмагомедов по впечатляващ начин. Американецът е катгоричен, че може да нанесе загуба на шампиона в лека категория на UFC, който до този момент е губил едва един рунд в кариерата си в организацията.

Гейджи ще е 29-ят боец, който ще кръстоса ръкавици в клетката с Хабиб и ще се пробва да го сломи.

„Увереността ми и моят треньор за най-голямата ми сила. Това е опасна комбинация. Не знам дали се е бил с някого, когоо не му пука дали ще загуби. Това ме прави опасен“, заяви нокаутьорът Гейджи по време на „Media Day“ за UFC 254. Бившият шампион по колежанска борба има тежки ръце и е убеден, че може да нокаутира Хабиб, „Всеки може да заспи. Той е глупак, ако си мисли, че не мога да го нокаутирам“

Именно огромният опит на Гейджи в борбата в свободен стил и невероятните му кикбокс умения го правят един от най-опасните съперници за Хабиб според мнозина експерти и фенове. Джъстин не си прави планове да си размея събаряния с „Орела“, но е готов за най-лошото.

„Най-важната ми цел по времето на годините ми в борбата бе да не ме задържат на земята. Никога не съм имал страхотна атака, но не можеха да ме събарят и задържат на земята лесно. Ще използвам това. Много е важно да стоя далеч от земята. Не искам да се превръща в борчески двубой…..ако ме събори, трябва да го накарам да работи да ме задържи все едно животът му зависи от това„, добавя последният човек победил Тони Фъргюсън в UFC.

За финал, Гейджи заключи, че ще се стреми да откаже Хабиб в октагона.

„Искам да го откажа. Искам да знае, че аз съм по-добрият спортист и човек. Това е целта на играта“, категоричен е 31-годишният временен шампион при 70-килограмовите.