Начало ММА Хабиб излезе с призив към феновете си (СНИМКА)

Хабиб излезе с призив към феновете си (СНИМКА)

Хабиб излезе с призив към феновете си (СНИМКА)
0

Хабиб Нурмагомедов, който е шампион на UFC в лека категория, излезе с призив към феновете си в социалните мрежи.

„Изберете подходящото ниво на възпитание, благодеяние, дисциплина, духовност, религиозност, физически и интелектуален стрес и ясно напредвате стъпка по стъпка, ден след ден. Не снижавайте летвата поради мързел и дезорганизация, а стабилно фиксирайте нивото, постигнато през годините, вдигайки егото си, но нежно и без емоции, без фанатизъм (думите не са мои)“ , написа „Орела“ в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Выбираешь для себя подходящий уровень воспитанности, благодетельности, дисциплины, духовности, религиозности, физических и интеллектуальных нагрузок и четко движешься вперед шаг за шагом, день за днем. Не снижая планку из-за лени и неорганизованности, а стабильно закрепляя взятый уровень на протяжении долгих лет, после же повышая его, аккуратно и без эмоций, без фанатизма. ( слова не мои )

Публикация, споделена от Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) на

Припомняме, че все още няма нищо сигурно около следващия сблъсък на Нурмагомедов в октагона, но източници близки до UFC твърдят, че всички погледи са насочени към 19-ти септември, когато е планирано UFC 253. Очаква се тогава да се състои шампионския сблъсък между Хабиб Нурмагомедов и Джъстин Гейджи. Фаворит за домакин на проявата е Абу Даби, където преди година дагестанецът защити успешно  титлата си в лека категория, надигравайки Дъстин Порие.

Заговори и за супер двубой между дагестанеца и Александър Волкановски, който е шампион на UFC в категория „перо“ като самият австралиец разкри, че иска такава среща да се състои.