Начало ММА Джулиана Пеня: Имам по-големи яйчници от Нунес

Джулиана Пеня: Имам по-големи яйчници от Нунес

Джулиана Пеня: Имам по-големи яйчници от Нунес
0

Един от най-ожесточените и непредвидими реванши в историята на женския ММА ще се проведе в ранните часове на неделя (българско време).

Главното събитие на UFC 277 противопоставя Джулиана Пеня и Аманда Нунес в битка за златото в категория „петел“ при жените. Първата среща през миналия дкеември завърши с изненадваща победа за американката, която победи чрез предаване.

Триумфът изстреля акциите на Пеня до небесата, но „Венецуелската лисица“ е готова на всичко, за да зпази титлата. Дори на непозволени действия. Двете дами застанаха очи в очи за предпоследен път преди двубоя им по време на официалната пресконференция в четвъртък.

„Ще го кажа пак – не съм изненадана, шибаняци“, сподели Пеня в стил Нейт Диаз.

„Ще удрям, ще ритам, ще я дърпам за косата. Ще я хапя и ако трябва ще ѝ извадя очНите ябълки. Ще направя всичко, за да се поздравя с победата. Готова съм да умра в клетката.

„Аз и Аманда сме най-добрите състезателки при жените. Ще дам всичко от себе си срещу сочената за най-добра. Ще видим кои яйчници са по-големи, но още отсега ви казвам, че това са моите“, заяви 32-годишната шампионка, демонстрирайки увереност и готовност, присъща на най-големите усти в организацията.