Начало ММА Еди Алварез иска бой с голи ръце срещу Нейт Диаз

Еди Алварез иска бой с голи ръце срещу Нейт Диаз

Еди Алварез иска бой с голи ръце срещу Нейт Диаз
0

Еди Алварез изглежда е доволен от дебюта си за BKFC през уикенда, където победи Чад Мендес с неединодушно съдийско решение, защото вече отправи предизвикателство към Нейт Диаз през подкаста The MMA Hour.

Пич, все едно да пребия умрял кон. Мисля, че аз и Нейт Диаз тук бихме изглеждали така, макар той да не иска да се бие с мен. Убеден съм, макар да не знам защо е така. Нямам представа, защо отказва да се бием. Предполагам, че не иска да го сваля на земята и да го пребия там. Винаги е изпитвал притеснения в борбата и си мисли, че е измама в боя да го свалиш или да го сриташ. Тук обаче всичко е с голи ръце и нищо друго. Мисля, че аз и Нейт ще спретнем нещо красиво. Просто ми дайте голям мач, който да развълнува феновете“, каза Алварез.

Понастоящем обаче Нейт Диаз се готви за боксовия си дебют срещу Джейк Пол през лятото, макар да има известни проблеми със закона. Ако всичко се размине с поредното му улично сбиване, тогава ще го видим на боксовия ринг, а едва след това ще мисли за предизвикателства, като това на Еди Алварез.