Начало ММА Един от най-невероятните нокаути в ММА (ВИДЕО)
0

Един от най-невероятните нокаути в ММА (ВИДЕО)

Един от най-невероятните нокаути в ММА (ВИДЕО)
0

На 11-ти ноември, 2006 г. феновете на професионалния ММА стават свидетели на един от най-щурите нокаути в историята на UFC.

В битка от подгряващите двубои на събитието „The Ultimate Fighter 4: Finale“ Скот Смит нокаутира Пийт Сел по невероятен начин. Нокаутът е тема на дебати в ММА общността и до ден днешен, а срещата между двамата американци печели нагрдата за най-добър двубой на вечерта.

Двамата бойци в средна категория започват с тежките размени още от самото начало на съревнованието и поддържат високо темпо до самия край. През втория рунд Сел пласира ляв ъперкът в черния дроб на опонента му и се хвърля в атака. Смит, който вече се е свил от удара, контрира в точния момент със силна балтия в брадата на Сел и го праща в безсъзнание.

Мнозина смятат, че блъфът на Скот Смит е гениален, но интересен факт е, че калифорниецът ляга на земята и по лицето му е изписана огромна болка непосредствено след нокаута.

Вижте изпълнението сами и решете дали е хитрост или инстикт за самосъхранение:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.