Начало ММА Миочич предупреди Тайсън Фюри
0

Миочич предупреди Тайсън Фюри

Миочич предупреди Тайсън Фюри
0

Шампионът на UFC в тежка категория, Стипе Миочич, реагира в социалните мрежи на видеото с Тайсън Фюри и Дарън Тил, което се появи в Интернет пространството преди няколко дни.

Във видеото двамата британски бойци тренират в клетка, а Фюри е с ММА ръкавици и упражнява ударите си с лакти и колена. Тил тества и защитата от събаряния на „Краля на циганите“. Ето какъв бе коментарът на Миочич:

„Тайсън Фюри, внимавай какво си пожелаваш“, написа Миочич.

Шампионът при най-тежките в професионалния бокс заяви преди време, че е готов да се изправи срещу шампиона на UFC, Стипе Миочич, и срещу тежкия удряч от Камерун Франсис Нгану. Британският боксьор вече направи своя дебют в кеча, но към този момент не е обявен негов двубой по правилата на ММА. Той е споделял, че мисли да работи съвместно и с бившия шампион на UFC в две дивизии Конър Макгрегър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.