Начало ММА Руски репортер шокира с въпрос на пресконференция на UFC

Руски репортер шокира с въпрос на пресконференция на UFC

Руски репортер шокира с въпрос на пресконференция на UFC
0

Много хора твърдят, че у нас се задават глупави въпроси на спортни пресконференции, но в UFC са убедени, че са чули най-тъпия. След последното шоу на веригата в Москва местен репортер удиви всички, пише „MMA Mania“.

Ето какво попита руснакът на пресконференцията:

„Преди UFC казваше, че никога няма да позволи на жени да се бият. Сега те участват и в главни мачове. Затова ще видим ли някога деца да се бият в UFC? Виждали сме в други вериги“, запита репортер, който така и не се представил.

„Не, няма да позволим на деца да се бият в UFC“, отговори вицепрезидентът на организацията Дейвид Шоу.

В руската република Чечня Рамзан Кадиров пусна 10-годишния си син да се бие на Гранд При Ахмат 2016. В Америка изобщо не гледат с добро око на това и порицават лидера.

Относно въпроса – 95% от феновете в САЩ не могат да повярват, че са чули нещо подобно, а останалите се надяват репортерът да се е объркал.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.