Начало ММА Една от битките за титла на UFC 267 отпадна

Една от битките за титла на UFC 267 отпадна

Една от битките за титла на UFC 267 отпадна
0

Алджамейн Стърлинг няма да защитава титлата си срещу Пьотр Ян на бойната галавечер UFC 267. Той се оттегля от картата заради проблеми с врата, вследствие на стара контузия.

Руснакът беше бесен от новината и мигновено коментира: „Казах ви, че тази малка к***а ще си намери извинение да не се бие“.

Двамата трябваше да излязат в реванш на дискусионния им мач от UFC 259. Тогава Ян загуби титлата си след непозволен удар с коляно на заземен съперник.

Мнозина обвиниха Стърлинг в симулация и преиграване, че не може да продължи.

Бойното шоу UFC 267 ще се проведе на 30 октомври на „Бойния остров“ в Абу Даби, ОАЕ.

В главното събитие ще има друга среща за шампионски пояс – Ян Блахович ще защитава титлата в лека тежка категория срещу Гловър Тейшейра.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.