Начало ММА Едуардс – Мохамед приключи с бъркане в очите

Едуардс – Мохамед приключи с бъркане в очите

Едуардс – Мохамед приключи с бъркане в очите
0

Леон Едуардс и Белал Мохамед не излъчиха победител в основния мач на UFC Fight Night 187. Британецът бръкна в окото на съперника си 18 секунди след началото на втория рунд.

Хърб Дийн прецени, че това е било неволно и срещата приключи.

Мохамед не беше в състояние да продължи и беше отведен в болница.

„Първо, искам да се извиня на Белал“, Едуардс сподели преди края на галата. „Не исках да го направя. Тръгнах за хай кик, той отиде надолу… извинявам се за случилото се, беше неволно. По-скоро бих загубил от това. Сърцето ми е разбито. Не знам какво да кажа.“

Евентуална победа на Леон щеше да му осигури мач за титлата на Камару Усман в полусредна категория. Сега сметките сериозно се объркват.

Билал влезе в срещата след четири поредни победи. Сега предстои да разберем колко време ще е медицинската му забрана да се бие.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.