Начало ММА Фалшив Хорхе Масвидал се би на UFC 253 (ВИДЕО)

Фалшив Хорхе Масвидал се би на UFC 253 (ВИДЕО)

Фалшив Хорхе Масвидал се би на UFC 253 (ВИДЕО)
0

Боецът от UFC Диего Санчес загуби миналия уикенд, но си проби път в заглавията на медиите. Не уменията му в октагона на „Бойния остров“ обаче предизвикаха интереса към него.

Санчес се опита да бъде Хорхе Масвидал в началото на третия рунд от битката с Джейк Матюс на UFC 253.

„Кошмара“ имитира всяко едно действие от победата на уличния боец над Бен Аскрен за пет секунди (UFC 239).

Уверете се сами:

За свое нещастие, летящото коляно не нокаутира Матюс. Заради нестандартното си решение Санчес дори изяде едно ляво кроше.

В края на трите рунда съдиите не останаха впечатлени от „фалшивия Масвидал“ и бяха единодушни да присъдят победата на Джейк Матюс.

Действията на „Кошмара“ привлякоха вниманието на Масвидал, който написа в социалните мрежи: „Победител или губещ – винаги ще съм фен на Диего Санчес“.

Бен Аскрен също реагира на видяното: „Никакъв шанс това да ме уцели“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.