Начало ММА Фаворизират Адесаня срещу Блахович

Фаворизират Адесаня срещу Блахович

Фаворизират Адесаня срещу Блахович
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня ще увеличи броя на поясите си. Това смятат букмейкърите, защото го фаворизират силно за сблъсъка с Ян Блахович – носителят на титлата в лека тежка категория.

Мачът ще се проведе на платено събитие през март 2021 година.

Според къщите за залози Адесаня заслужава коефициент 1,35, докато ставката за успех на поляка е 2,60.

Статистиката също е на страната на бившия доминатор в GLORY, който до момента има 20 победи и нито една загуба в професионалния ММА.

„Ян е добър боец. Солиден е в партер, опасен е в стойка и създава много проблеми на противниците си“, коментира Израел Адесаня.

„Има легендарната Полска сила, но все от нас бойците притежава сила, нали? Аз го доказах в последния си мач. Обещах ви. Не се изисква единствено да имаш мощен удар, а и да нацелиш противника с него. Аз не съм лесна мишена“, допълни фаворитът за спечелването на званието двоен шампион на UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.