Начало ММА Фелдър обясни какви са трудностите да коментира битки на UFC

Фелдър обясни какви са трудностите да коментира битки на UFC

Фелдър обясни какви са трудностите да коментира битки на UFC
0

Коментаторът в UFC Пол Фелдър разказа повече за своята професия. Той разкри подробности от кюхнята в лицето на човек, който първо беше боец, а сега е зад микрофона.

„Направо полудявам, когато чуя боец да критикува коментара. Затова отвърнах на Марвин Ветори, та ние бяхме едни от вас. Аз, Даниел Кормие, Доминик Крус“, заяви Фелдър пред MMA Junkie.

„Ако не харесват какво казваме, това винаги ни разстройва. Всички го мислим и разговаряме на тази тема. Просто искаме справедливо отразяване за всички мъже и жени в клетката. Обичам да коментирам. Това е една от причините да се откажа по-рано.“

„Бойците са много чувствителни на критика. Мога да говоря и от мое име, когато съм се бил и някой е казвал, че другият е спечелил – винаги ме е карало да се чувствам зле. Близките хора ме питат „какво ти е“, а мен не ме свърта, защото съм слушал критики по своя адрес пред всички. Един от коментаторите беше казал, че не съм спечелил битката с Барбоса, мислих го цял ден“, заяви още Фелдър.

„Сега виждам нещата от различна светлина. Човекът зад микрофона просто изразява мнението си. Плащат му да е честен и това е. Аз коментирам каквото виждам, не съм боец. Не казвам нещо, за да си уредя мач с някого. Ако някой се оплаква от моя коментар, ще застана пред него и ще проведем интелектуален диалог. Нека просто бъдем честни“, добави „Ирландския дракон“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.