Начало ММА Хукър показа самочувствие очи в очи с Фелдър на кантара

Хукър показа самочувствие очи в очи с Фелдър на кантара

Хукър показа самочувствие очи в очи с Фелдър на кантара
0

В приповдигнато настроение и емоция премина кантарът преди голямото шоу на UFC в Окланд, Нова Зеландия. Местният любимец Дан Хукър демонстрира завидно самочувствие преди битката с Пол Фелдър.

Двамата с „Ирландския дракон“ се впускат в основното събитие на вечерта, което се очаква да започне около 3-4:00 часа след полунощ в неделя. Хукър аплодира иронично Фелдър и се опита да го провокира, защото е на „негов терен“.

Официалното премерване на килограмите се оказа проблем за Маки Питоло и битката му с Такаши Сато отпада. Останалите състезатели успяха да влязат в категориите си.

Пол Фелдър има баланс от 17 победи (10 с нокаут) и 4 загуби в ММА. В UFC е с 9 успеха срещу 4 поражения.

На профила на Дан Хукър личат 19 победи (10 с нокаут) и 8 загуби в ММА. Той дебютира в UFC през 2014 година като оттогава има същия актив като Фелдър – 9 успеха срещу 4 поражения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.