Начало Senshi Правилниците на SENSHI гарантират зрелище

Правилниците на SENSHI гарантират зрелище

Правилниците на SENSHI гарантират зрелище
0

Петото международно бойно шоу SENSHI отново ще предложи битки по правилниците на KWO International Professional League. Едни срещу други на чаканата гала излизат някои от най-големите имена в бойните спортове от 11 държави.

Шоуто започва в 19 часа в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна.

Правилниците са препратка към миналото и славната бойна школа на Масутацу „Мас“. Наблягало се на свободното кумите сериозно. Спарингът продължавал, докато единият не признае поражението си. Нараняванията били ежедневни, нокаутите около 90%.

Ето какво разрешава и забранява всеки един:

KWU SENSHI Full Contact:

Позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; работа в клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; удар на паднал противник; удари от легнала позиция; удари с лакти; хвърляния; работа на земя; душене; хапене.

KWU SENSHI:

Позволени са: всички боксови удари; спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; работа в клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар; удари с лакти; хвърляния.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; здържане на главата с едната ръка и нанасяне на удар с лакът със свободната; удар на паднал противник; удари от легнала позиция; работа на земя; душене; хапене.

KWU OPEN:

Позволени са: всички боксови удари; спининг бек фист; всички ритници; работа в клинч до 10 секунди; подсечки; захват на крака и удар; удари с лакти; хвърляния; работа на земя два пъти по тридесет секунди на рунд; душене в партер; ключове в партер (на крака само върху ахилеса, без усукване на глезена и колянната става); удари с ръце и колена само в тялото в партер.

Забранени: удари в слабините, тила, гръбнака; удар с вътрешната част на ръкавицата; удари срещу колянната става; удар с глава; удар на паднал противник от стойка; атака с лакти и колена в главата в партер; хапане; хвърляния с падане на глава и върху цялото протежение на гръбнака с падане върху противника.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.