Начало Видео Фен нахлу и нападна боец на междуполов ММА мач в Русия (ВИДЕО)

Фен нахлу и нападна боец на междуполов ММА мач в Русия (ВИДЕО)

Фен нахлу и нападна боец на междуполов ММА мач в Русия (ВИДЕО)
0

На същински хаос станаха свидетели феновете, които са имали „честта“ и възможността да наблюдават последната галавечер на компанията „Epic Fighting Championship“.

Руската верига, която е известна с това, че промотира и организира ММА битки между хора, които в реалност са далеч от бойните спортове, изправи един срещу друг жена и мъж в битка по правилата на смесените бойни изкуства.

Въпросният двубой бе откриващ за вечерта, като в единигя ъгъл бе 26-годишната блогърка Саша Мамаха и 50-годишният порно актьор Александър Пистолетов.

Пълен запис на върпосното събитие може да гледате в YouTube

И както повелява традицията в Русия, странното стана още по странно с течение на времето. Срещата бе с максимална продължителност от три рунда по две минути, а моментът на вечерта се случи във втората част.

Човек от щаба на Мамаха нахлу в клетката и атакува Пистолетов, събаряйки го на земята. Това обаче се прие като нещо нормално и след като въпросният щурмовак се завърна на мястото си, срещата продължи.

В третата част порно актьорът и блогърката бяха на земята, като Пистолетов успя да заключи лявата ръка на съперничката си, само за да бъде нападнат отново от същия човек.

Просто гледайте!

След намесата на охраната и озаптяването на редовно нахлуващия индивид, срещата отново продължи от същата позиция и след броени секунди блогърката се предаде. Но и това не бе края на меко казано странното шоу.

Щабът на Мамаха подаде контестация и бе проведен четвърти допълнителен рунд, а след изтичането му съдийте присъдиха победата на Мамаха.