Начало ММА Фен продава видео как нокаутират Хабиб Нурмагомедов

Фен продава видео как нокаутират Хабиб Нурмагомедов

Фен продава видео как нокаутират Хабиб Нурмагомедов
0

Руски фен опита да продаде видео, чието съдържание е невиждано поражение на звездата на UFC и шампион на организацията в леката категория Хабиб Нурмагомедов. Въпросните кадри все още не са споделени публично, ако изобщо съществуват. Младежът твърди, че на тях 22-годишният Хабиб е нокаутиран от 16-годишен боксьор през 2011-та.

По-любопитното е – на кого се е опитал да продаде руснакът това видео. А отговорът: на щаба на най-големият враг на дагестанския боец, а именно Конър Макгрегър. Треньорът на ирландската звезда Джон Кавана сам разкри за „търгуването“, като дори сподели чат от комуникацията помежду им.

Руският фен е поискал 350 щатски долара за съдържанието.

„Имам видеоклип, в който Хабиб е в нокаут. Колко сте готови да платите?“, започва кореспонденцията фенът.

Кавана обаче решава да подходи шеговито към офертата и препраща снимка от известния американски анимират ситком „Bout tree fiddy?“. Анонимният фен видимо не е разбрал препратката и започва да се оправдава, че не разбира добре английски, като дори употребява думата „ползотворно“.

А Кавана не спира да се шегува. „Конър Макгрегър би бил заинтересован да изложи на своята страница как Хабиб е съборен от 16-годишен медалист по бокс.“

Потребителят добавя. „Това беше през 2011 г. в залата на Хабиб. Боксов спаринг. Хабиб беше на 22, а момчето на 16. Има и снимка на това момче. 350 долара е малко. След този видеоклип Конър ще унищожи Хабиб! Това видео е само у мен и никъде другаде“

Кавана отговоря: „Не бих предложил торба с портокали, синко!“

Потребителят обаче не се отказа. Той призова Кавана да предаде офертата на Конър като изписва и грешно името му „Conor Macregore“. Кавана му каза, че Макгрегър ще му предложи 350 долара, само за да спре да му пиша.