Начало ММА Феновете се завръщат на UFC!

Феновете се завръщат на UFC!

Феновете се завръщат на UFC!
0

За първи път от март 2020 година събитие на UFC ще приеме фенове на живо. От организацията се похвалиха с голямото завръщане на публиката от началото на своя „Боен остров 3“.

Този път битките няма да бъдат във „Флаш форум“, а в залата „Етихад“ на остров Яс, Абу Даби.

„Ограничен брой зрители ще бъде допускан на галавечерите“, анонсираха от веригата.

Първи на завръщането на феновете ще се насладят Макс Холоуей и Келвин Катар. Следващата голяма гала в Обединените Арабски Емирства ще бъде оглавена от Майкъл Киеза и Нийл Магни, само четири дни след дебютната.

Поантата ще бъде чаканото шоу Конър Макгрегър – Дъстин Порие 2, което ще оглави UFC 257.

Все пак специалистите отчитат, че от организацията ще претърпят сериозни загуби в сравнение с предишните участия на ирландеца. На UFC 246 приходите от билети бяха 11 милиона щатски долара (Доналд Серони).

Преди това в битката с Хабиб Нурмагомедов от UFC прибраха вход в размер на 17 милиона долара. Това е и рекордът за ММА галавечер, а и върхово постижение за емблематичната зала „Медисън Скуеър Гардън“.

Сега публиката ще бъде ограничена.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.