Начало ММА Франция вече не разследва Макгрегър
0

Франция вече не разследва Макгрегър

Франция вече не разследва Макгрегър
0

Конър Макгрегър вече не е обект на разследване от френските власти. Прокурорът на Бастия Арно Виомери обяви, че обвиненията срещу бившия двоен световен шампион на UFC са отпаднали. Ирландецът попадна под ударите на закона, след като жена обяви, че той се е опитал да я изнасили. Това се е случило през септември миналата година, когато „Ноториъс” бе в Корсика за благотворително събитие.
„Така и не успяхме да съберем доказателства, които да ни помогнат, за да повдигнем обвинението и да изправим обвиняемия пред съда”, обяви Виомери пред AFP. Той се бе заел с въпросното разследване, след като срещу Конър бе постъпило обвинение в опит за изнасилване и сексуално посегателство.
Адвокатът на Макгрегър Еманюел Рамон пък заяви: „Приветстваме решението, тъй като то е точно такова, каквото очаквахме”. Самият Конър още миналата година категорично отрече да е имал подобни действия.

Арестуваха Конър Макгрегър във Франция

Новината за отпадналото дело срещу ирландеца, е добре дошла за него. Той редовно се забърква в полицейските емисии, имайки предвид и нападението над възрастен мъж в бар в Дъблин през 2019-а, което бе заснето на видео. Разбира се, няма как да пропуснем и атаката на автобуса през 2018-а в Бруклин, инициирана за сплашване на Хабиб Нурмагомедов и неговите съотборници.