Начало ММА Франк Мир: Фьодор щеше да загуби от Брок

Франк Мир: Фьодор щеше да загуби от Брок

Франк Мир: Фьодор щеше да загуби от Брок
0

Две от най-известните имена в тежката категория на смесените бойни изкуства никога не се срещнаха в клетката.

Бившият шампион на UFC – Брок Леснър и иконата Фьодор Емелианенко така и не премериха сили докато бяха в пика на кариерите си, а преди седмица самият Дейна Уайт сподели, че това е най-голямата му мъка.

Това самопризнание на босът на UFC веднага подпали интернет простарнството и феновете започнаха лют спор за това кой би победил. И ако по-голяма част от привържениците даваха предимство на руската машина, то Франк Мир е на другия полюс.

Мир се е изправял срещу едни от най-зловещите имена в историята на смесените бойни изкуства – Брок Леснър, Шейк Конго, Мирко „КроКоп“, Рой Нелсън, Жуниор дос Сантос, Даниел Кормие, Алистар Овърийм, Андрей Арловски, Фьодор Емелианенко и др.

Мир се е изправял два пъти срещу сънародника си – една победа и една загуба, докато единствената му среща с „Последния император“ завърши с успех за Фьодор.

„Брок би победил, без никакво съмнение“, заяви бившият шампион на UFC.

„Той е далеч по-коравият от двамата. Физически е много по-мощен и бърз. Борбата на Фьодор не е на много високо ниво. В момента той играе само в стойка. Навремето имаше бързи ръце, но сега има само един трик в торбата.

„Удрял съм много хора по време на кариерата ми и съм си казвал „Това беше прекрасен удар“. С Емелианенко нещата не бяха така. Когато го пратих в нокдаун бях доста изненадан, защото дори не го ударих толкова силно“, добави Мир.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.