Начало ММА Франк Мир отново е свободен агент

Франк Мир отново е свободен агент

Франк Мир отново е свободен агент
0

Бившият шампион на UFC Франк Мир е на разположение да подпише с нова ММА организация. Боецът от тежка категория няма как да изпълни договора си с „Белатор“ и той е прекратен. Американецът трябваше да участва в още един двубой във веригата, но това няма да се случи заради коронавируса.

„Разговарях със Скот Кокър и се разбрахме“, Мир сподели в подкаста си. „Той не е напускал къщата си от 3 седмици. В момента всички са спрели работа и няма как да изпълня своя ангажимент.“

„Когато всичко се рестартира, аз няма да се доредя за мач там. „Белатор“ има твърде много бойци в редиците си и всички те ще искат да наваксат изгубеното време. Сега съм свободен агент и съм отворен за предложения.“

„Ще ми се да се бия в Япония. Винаги е било мечта за мен, помня PRIDE и легендарните шоута.“

Мир обърна внимание и на полската верига KSW.

„Това е феноменална организация с много интересни бойци в тежка категория. Ще е интересно да изляза срещу най-силния човек в света Мариуш Пуджановски“, допълни Франк Мир.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.