Начало Бокс Треньор на Тайсън: Майк може да нокаутира Уайлдър за минута

Треньор на Тайсън: Майк може да нокаутира Уайлдър за минута

Треньор на Тайсън: Майк може да нокаутира Уайлдър за минута
0

Треньорът на Майк Тайсън – Джеф Фенеч, е уверен в легендарния нокаутьор от 90-те години. Специалистът е на мнение, че ако тренира възпитаника си 6 седмици, „Железния“ ще прати в нокаут Дионтей Уайлдър за по-малко от минута.

Тайсън се отказа от големия спорт през 2005 година и до момента остава най-младия световен шампион в тежка категория.

„Боксът не е същият вече. Гарантирам ви, че ако Майк тренира дори само 6 седмици – те ще са му напълно достатъчни да нокаутира Уайлдър за минута“, Фенеч сподели пред Sporting News.

Снимка: БГНЕС

„Щом Фюри нокаутира тези типове, то Майк ще ги убие. Британецът е страхотен боец, но не и типичен нокаутьор. Просто днес боксьорите не са на същото ниво. Фюри има умения, а Уайлдър може само да удря. Ако го нацелиш – печелиш, а Майк не пропуска!“, сподели Джеф Фенеч.

Това не е първото мнение, че бойците в наши дни съвсем не са това, което бяха през 90-те години.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.