Начало ММА Франсис Нгану към Дейна Уайт: Защо си толкова против свободата и щастието ми?

Франсис Нгану към Дейна Уайт: Защо си толкова против свободата и щастието ми?

Франсис Нгану към Дейна Уайт: Защо си толкова против свободата и щастието ми?
0

Дейна Уайт не спира с атаките си към Франсис Нгану, въпреки факта, че двамата официално се разделиха преди половин година. Това изглежда вече разгневи бившия шампион в тежка категория на UFC, защото той написа куп неща в социалните мрежи, за да отговори на нападаките.

Какъв ти е проблемът с мен? Първо – изпълних си договора, след това станах свободен агент и реших да си тръгна. Не си ме освобождавал ти. Второ – мразел съм да поемам рискове? Затова ли защитавах титлата си, за да изпълня своя контракт без да мрънкам. Трето – причината, за да се бия три пъти на година, е, че ти искаше да контролираш ситуацията и да ме накараш да преподпиша. После ме изолира. „Дължа по три мача на година на тези момчета“ – не каза ли точно това? Какво стана? Винаги съм искал и никога не съм отказвал бой през онези три години. Най-накрая получавам пари и уважение със справедливо споразумение и отношение към всички замесени страни. Защо си толкова против да съм свободен и щастлив?“, пише „Хищника“ в Twitter.

Президентът на UFC твърди на свой ред, че е предложил най-големия договор в историята на организацията си за Нгану, но той е искал още и още, докато накрая не е сложил точка на преговорния процес.

В последствие камерунецът се озова в PFL, където ще се качи на ринга в няколко двубоя, като част от големия финал на сезона идната година.

Междувременно по темата с мегасблъсъка с Джон Джонс, Нгану заяви, че е готов да го направи, но за целта Дейна Уайт и Пийт Мъри ще трябва да седнат и да сключат договор, за да смесят двете организации.