Начало ММА Франсис Нгану: Не се разпознавам в първата битка със Стипе

Франсис Нгану: Не се разпознавам в първата битка със Стипе

Франсис Нгану: Не се разпознавам в първата битка със Стипе
0

Франсис Нгану не се разпознава на записите от първия мач със Стипе Миочич. Претендентът за титлата на UFC в тежка категория вижда визуално себе си, но така и не успява да разбере защо се е представил толкова под нивото си.

Този уикенд двамата ще се изправят в реванш на UFC 260 и Франсис има шанс да покаже на какво е способен.

„Стипе беше по-добър от мен в първия мач. Не искам да отнема от заслугите му“, Нгану сподели на пресконференцията преди реванша.

„Мразя да гледам битката. Не се разпознавам в нея. Начинът, по който се впускам напред и държанието ми в клетката… този човек прилича визуално на мен, но не и по стила.“

Петъчни прогнози: Поветкин – Уайт ще продължи по-дълго от очакваното

„Направих много грешки в онази вечер. Нямаше никаква емоция в играта ми. Този път ще е по-различно. Нещата ще са други, имах достатъчно време. Аз и отбора ми направихме всичко възможно, за да стигнем отново до тук“, допълни Нгану.

Последните му 4 мача завършиха сумарно за по-малко от рунд. Убийствените му попадения останаха без отговор от съперниците му и заслужено Франсис дочака нов шанс за пояса в тежка категория.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.