Начало ММА Ган спази обещанието за мастърклас срещу Спивак

Ган спази обещанието за мастърклас срещу Спивак

Ган спази обещанието за мастърклас срещу Спивак
0

Сирил Ган заяви преди битката си със Сергей Спивак, че ще предложи мастърклас срещу молдовеца и ето, че обещанието му бе спазено.

Французинът предложи истинска канонада от удари срещу опонента си, като не пропускаше да обработва всяка една част от него. Официалната статистика показва, че Ган е разпределил попаденията по следния начин – 44% в главата, 36% в тялото и 20% в краката. Общо 110 успешни атаки бяха регистрирани срещу само 11 от „Полярната мечка“.

Сирил Гана реализира технически нокаут в 3:44 минута на втория рунд. Той принуди Спивак да влезе в глуха защита с опрян гръб в мрежата с комбинация от около 15 удара. Това принуди съдията да се намеси, защото не видя нищо в отговор от Сергей.

Френската звезда на UFC призна след срещата, че е пропилял две възможности за шампионския пояс в тежка категория, така че сега е готов да приеме всяко предизвикателство, което му предложат от организацията. Едно от възможните бе в публиката, а именно Том Аспинал, който има своите амбиции в дивизията.