Начало ММА Гарбранд пребори COVID и се прицели в Алдо
0

Гарбранд пребори COVID и се прицели в Алдо

Гарбранд пребори COVID и се прицели в Алдо
0

Бившият шампион в категория “петел” на UFC Коди Гарбранд няма търпение да се завърне в клетката, след като се пребори с коронавируса.

Американецът дори посочи кога и срещу кого би искал да се случи това – срещу ветеранът Жозе Алдо през април.

“Най-накрая, от около месец и половина се чувствам на 100%, без симптоми. Доволен съм, че тялото ми издържа на стреса, на който го подлагам с тренировки, Много съм развълнуван”, каза Гарбранд пред MMA Fighting.

29-годишният боец иска да атакува титлата в категория “муха” и носителят ѝ Дейвесон Фигейредо, но той ще има втори сблъсък с Брандън Морено, след като завършиха наравно през декември. Това дава време на Гарбранд да насочи вниманието си към друга цел.

“Прицелил съм се в Жозе Алдо през април – това е целта ми. Имах мач за титлата в “муха”, но те трябва да направят реванш. Няма да стоя и да чакам осем месеца. Затова смятам, че мога да остана в “петел” и да се бия с Алдо. Доста фенове биха искали да видят това. Добрите ми мачове тепърва предстоят, така че – защо да не се предизвикам сам срещу Алдо? Той още е опасен, още е тук. Вече е в категорията ми, спечели последния си мач, аз спечелих последния си мач. И двамата сме в Топ 5, така че това би бил перфектен двубой”.