Начало ММА Мениджърът на Пьотър Ян обясни защо шампионът сменя отбора
0

Мениджърът на Пьотър Ян обясни защо шампионът сменя отбора

Мениджърът на Пьотър Ян обясни защо шампионът сменя отбора
0

Шампионът в категория „петел“ на UFC Пьотър Ян ще проведе подготовката си за предстоящата му битка на 6-и март с нов отбор. Руснакът ще обедини сили с „American Top Team“ преди първата му защита на пояса. Той ще премери сили с Алджамейн Стърлинг в основния двубой на събитието UFC 259.

Досега непобеденият в UFC боец се готвеше в „Tiger Muay Thai“ в Тайланд, но от този месец провежда подоговката си в Кокънът Крийк, Флорида, където се намира „люлката“ на немалко ММА шампиони „American Top Team“.

„Решихме да преместим Ян в Маями, защото в Тайланд много от бойците, които тренират за постоянно там вече ги няма. Нямаме партньори и почти всичко е затворено. Започнахме лагера в Русия, но се преместихме в САЩ, за да се аклиматизира преди битката със Стърлинг. За да се подготвим за пет рундов двубой с него, трябваше да го изпратим в ATT. Имат страхотни бойци и треньори и на него наистина му харесва там“, заяви мениджърът на Ян, Дани Рубенстейн.

Ян и Стърлинг трябваше да премерят сили през декември, 2020-та, но руснакът се оттегли от битката поради неразкрити от него причини. Той спечели пояса при 61-килограмовите в битка срещу бившия хегемон в категория „перо“ Жозе Алдо през юли, 2020-та на събитието UFC 251.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.