Начало ММА Ян се закани Стърлинг: Ще лежиш като Бен Аскрен
0

Ян се закани Стърлинг: Ще лежиш като Бен Аскрен

Ян се закани Стърлинг: Ще лежиш като Бен Аскрен
0

Пьотър Ян е уверен, че ще защити титлата си в категория „петел“ от Алджамейн Стърлинг и то по впечатляващ начин. Двамата ще премерят сили на събитието UFC 256 на 12-ти декември в спор за пояса, а руснакът заяви, че планира да нокаутира Стърлинг в стил Хорхе Масвидал.

„Високото ти темпо няма да пречупи никого, освен теб самия. Ударите ти не са достатъчно точни и силни. Ще те удрям и наранявам. Когато се опиташ да стигнеш до краката ми, ще лежиш на земята хващайки тен както Аскрен“, написа Ян в Twitter.

В UFC Ян е перфектен и има седем поредни победи. Във визитката му има победи с КО и ТКО над Урая Фейбър и Жозе Алдо. Руснакът е доказал, че е отличен страйкър, докато Стърлинг по-скоро има афинитет към играта на земя. Към този Алджамейн е бил нокаутиран от само един боец – Марлон Мораеш.

Американецът е в серия от пет поредни победи и в последното си влизане в клетката приключи Кори Сандхаген за по малко от минута и половина със събмишън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.