Начало Бокс Чисора се натиска за мач Дилиън Уайт
0

Чисора се натиска за мач Дилиън Уайт

Чисора се натиска за мач Дилиън Уайт
0

Дерек Чисора е готов да направи втори мач в рамките на по-малко от месец, след като пожела да се изправи срещу Дилиън Уайт на 21 ноември.

Само преди дни – на 31 октомври, “Войната” загуби с единодушно решение от Олександър Усик, но това не му пречи да е готов за нова битка. След като Александър Поветкин даде положителна проба за COVID-19, реваншът му срещу Уайт беше преместен за януари 2021 г. и в момента промоутърът на британеца Еди Хърн му търси съперник за освободената дата. В разговор в Instagram, Чисора се самопредложи за съперник на “Крадеца на трупове”, въпреки скорошния си двубой.

“Искаш ли да ми дадеш този мач?”, попита Чисора, а Хърн отговори светкавично: “Това ще бъде най-бързото уреждане на мач в историята”. Именно тази част се хареса на “Войната” и той продължи темата.

“Да напишем историята. Помисли си, кажи ми, когато решиш, и ще приема веднага”.

В предишните два двубоя помежду им, Дилиън Уайт победи Чисора с неединодушно съдийско решение през 2016 г., а две години по-късно го нокаутира.

Малко по-късно Хърн коментира в социалните медии, че по всяка вероятност следващият съперник на Уайт ще остане Поветкин и няма да има междинен мач. Появиха се слухове за възможност Тайсън Фюри да се изправи срещу него, но и това е малко вероятно да се получи.

twitter.com

“Ако няма да е Фюри, ще е Поветкин. Мачът, който той иска най-много, е срещу Поветкин, защото иска да си отмъсти за загубата. Имаше една друга възможност, Фюри на 5 декември. Но не съм сигурен как точно ще се случи това. Реално погледнато, ще отложим Поветкин за 30 януари”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.