Начало Видео Гейджи разкри защо не набляга на борбата в ММА мачовете си

Гейджи разкри защо не набляга на борбата в ММА мачовете си

Гейджи разкри защо не набляга на борбата в ММА мачовете си
0

Въпреки че един от най-добрите борци в състава на UFC, американецът Джъстин Гейджи не използва особено често прийоми и хватки от древната олимпийска дисциплина.

31-годишният временен шампион в лека категория е познат на феновете с изключително агресивния си стил в клетката. Гейджи раздава правосъдие главно чрез юмруците и ритниците си, което несъмнено го прави по-привлекателен за по-периферните фенове на смесените бойни изкуства.

Бившият борец от първа дивизия на Национална колежанска атлетическа асоциация на САЩ има 7 срещи за UFC и след края на всяка една от тях е получавал бонус за „Най-добро представяне“ или за „Мач на вечерта“.

И докато техниките от борбата със сигурност биха му помогнали срещу повечето противници, то самият Гейджи споделя, че не е привърженик на борбата в ММА.

„Никога не съм наблягал на борбата, защото ме измаря много бързо“, разкри Гейджи.

„Когато се състезавах често пъти не можех да ходя след 7-минутна схватка. Моят стил в борбата и изобщо в живота е да не съхранявам никаква енергия. Затова не разчитам на борбата си, защото искам да имам въздух“, поясни американецът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.