Начало ММА Георги Валентинов свали 14 килограма за EFM Show (ВИДЕО)

Георги Валентинов свали 14 килограма за EFM Show (ВИДЕО)

Георги Валентинов свали 14 килограма за EFM Show (ВИДЕО)
0

Даниел Илиев и Георги Валентинов минаха успешно кантара преди дебюта си в полската верига EFM Show. Битките са тази вечер от 19:00 ч. (българско време) и ще могат да се проследят от родните фенове чрез сайта: www.efmshow.com.

  • За да гледате битките е нужна регистрация с вашето име и активен email, както и заплащане на сумата от 10.99 лева (24.99 полски злоти). След като се регистрирате, ще получите линк за активация на вашия профил за достъп до онлайн събитието. Процедурата по активация може да отнеме до 1 час, затова го направето по-рано. 

ММА боецът Георги Валентинов свали 14 килограма за предстоящата си битка срещу поляка Игор Михалишин (7-2). Двубоят на двамата е девети по програма и ще се играе в 3 рунда по 5 минути по правилата на професионалния ММА.

При претеглянето 28-годишният българин закова на 76.400 кг, а опонентът му се оказа с 500 гр. по-тежък.

Даниел Илиев ще влезе в октагона в следващия двубой – под номер 10. Кикбоксьорът ни ще се бие в единствения двубой по К1 правила, но с малки ръкавици. Негов опонент е също поляк – Дамян Остеп (2-3-0), а двамата ще играят пет рунда по 2 минути в категория до 84 килограма.

На кантара българската звезда показа отлична форма – 83,900 кг. Неговият съперник бе 83,800 кг. Двамата си отправиха словестни закани след претеглянето и заставайки лице в лице.

Изданието на EFM Show тази вечер ще предложи 13 вълнуващи битки. Основното събитие е двубой между Михал Пастернак-Вампира и Мачей Розански-Спартанеца в категория до 93 кг в пет рунда по 5 минути.

EFM SHOW се представлява в България от NEW GEN MANAGEMENT, които са и мениджърската компания на Георги Валентинов. Boec.BG e официален медиен партньор на веригата.