Начало ММА Големия Брок: ММА е затворена страница за мен
0

Големия Брок: ММА е затворена страница за мен

Големия Брок: ММА е затворена страница за мен
0

Никога не казвай никога….особено в бойните спортове. Бившият шампион на UFC в тежка категория Брок Леснър вече се е отказвал и след това завръщал към ММА, но сега споделя, че това няма да се случи повече.

Известният кечист за първи път се пробва в ММА през 2007, а само година по-късно беше шампион на най-елитната ММА организация в света. Той се оттегли от битките през 2011 заради здравословни проблеми, но се завърна през 2016-а с победа над Марк Хънт, която бе по-скоро безславна, защото по-късно бе обърната в „no contest“ заради провален допинг тест на Леснър.

Ето какво сподели бившият щатски шампион по борба относно евентуално завръщане в октагона:

„Тази страница е затворена. Дейна Уайт и братята Фертита бяха невероятни с мен. Аз съм твърде стар. Този спорт е за млади мъже. Аз съм просто Брок Леснър, звездата на WWE„, разказва 44-годишният Брок пред „The New York Post“.

Американският гигант има 9 професионални ММА мача и е мерил сили с имена като Ранди Кутюр, Кейн Веласкес, Шейн Каруин, Алистър Овърийм и Франк Мир.

Наскоро UFC се пробва да подпише с друг борец в тежка категория, който може да е следващия Брок Леснър – олимпийския и щатски шампион за 2021-а Гейбъл Стивънсън. 19-годишният американец трябваше да избере между ММА и кеча. В крайна сметка, той предпочете WWE пред UFC.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".