Начало ММА Гордън Райън е щастлив, че UFC скъса с USADA

Гордън Райън е щастлив, че UFC скъса с USADA

Гордън Райън е щастлив, че UFC скъса с USADA
0

Гордън Райън подкрепи изцяло идеята UFC да скъса взаимоотношенията си с USADA, след като новината бе обявена от агенцията и официално от 1 януари стероидите на практика стават законни в най-голямата MMA верига в света.

Граплинг звездата написа дълъг пост в социалните мрежи, с който заявява, че не просто е добра идея, но и така спортът ще продължи да се развива, като носи повече пари и повече шоу на масите.

Райън също така каза, че богатите спортисти разполагат с нужните медицински екипи, които им позволяват да заобикалят и без друго правилата, поставени от антидопинговите организации. Сега поне ще има равен достъп на всички до средствата за подобряване на представянето в клетката.

Самият Гордън Райън отдавна е изкушаван от UFC, за да се включи в боевете в октагона, но той не даваше ясна причина, защо отказва, като слуховете бяха, че изкарва предостатъчно пари от граплинг и социални мрежи. Ако обаче сега смени мнението си и вземе, че подпише с Дейна Уайт след Нова година, тогава сякаш всички съмнения ще отпаднат и ще стане ясно, че доминацията му в спорта се дължи до голяма степен на химия.