Начало ММА Грейси оглавява карта на Белатор през август
0

Грейси оглавява карта на Белатор през август

Грейси оглавява карта на Белатор през август
0

Майстори на събмишъните ще оглавят 284-тото издание на „Белатор“. Бойците в полусредна категория Нейман Грейси и Хоити Йамаучи ще премрят сили в главната битка на събитието, което ще се проведе на 12-и август в Сиукс Фолс, Южна Дакота.

Грейси (11-3) има три загуби в последните си пет срещи. Той надделя над имена като Джон Фич и Марк Лемингер в кариерата си в „Белатор“ досега, но има загуби и от бившия претендент за титла в UFC Рори Макдоналд, Джейсън Джаксън и Логан Сторли.

Йамаучи (27-5) има пет победи в последните си шест срещи. Той приключи Крис Гонзалес и Леван Чокхели още в първия рунд на последните си две срещи. Японецът е боецът с най-много събмишъни в белатор (9).

Бившият временен шампион в тежка категория Валентин Молдавски ще премери сили с непобедения талант Стив Моури в подглавната битка на „Белатор 284“, а преди тях публиката ще подгреят шампионката в категория „муха“ Илима-ЛейМакфарлейн и Бруна Алън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".