Начало ММА Ирландския дракон е пример за всички с проблеми на кантара

Ирландския дракон е пример за всички с проблеми на кантара

Ирландския дракон е пример за всички с проблеми на кантара
0

Пол Фелдър доказа на останалите бойци, че оправданията им за проблеми на кантара са смешни. „Ирландския дракон“ прие мач с Рафаел дос Аньос с пет дни предизвестие и успя да се изчисти до нормата за лека категория.

Да, Фелдър загуби битката с разделено решение, но се представи много достойно.

Показа професионализъм.

На фона на неговия подвиг трима ММА бойци се провалиха на везната този уикенд, въпреки че имаха пълен лагер и достатъчно време да свалят.

„Пичовете, които се провалиха на кантара и пропуснаха битките тази вечер – вземете се в ръце. Намерете си нутриционист, качете се на везната, влезте в категорията и се бийте. Умирах в четвъртък вечер, но свалих нужното и днес се бих 25 минути в главното събитие! Без никакви тренировки и подготовка. Вземете се в ръце!“

Посланието на Фелдър е силно и на място. Ще бъде интересно дали ще продължи с мачовете в лека категория или ще се отдаде на репортерска работа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.