Начало ММА Изключителен жест от Джо Роган към контузена ММА звезда
0

Изключителен жест от Джо Роган към контузена ММА звезда

Изключителен жест от Джо Роган към контузена ММА звезда
0

Дългогодишният ММА коментатор – Джо Роган, направи изключителен жест към бившата звезда на Invicta Мириам Накамото. За това разказа самата състезателка, която не е влизала в клетката от 2013 година.

Тогава, по време на битка с Лорън Мърфи Накамото получава контузия в коляното, което е прекалено тежка и не позволява да продължи кариерата си. Оттогава Миртиам се опитва да се излекува напълно. И вече ще успее благодарение на Роган, който ще поеме цялото лечение.

„Това се случи днес! Опитвам се да намеря думите, с които да го опиша. Преди 6 години се контузих, близо бях до завръщане няколко пъти, но продължавах да има трудности с коляното. Оказа се, че единственият вариант е терапия със стволови клетки. Нямах 30 000 долара, затова направих най-доброто със средствата, които имах. Но не стигнах до пълно възстановяване. И ето това се случи днес! Все още съм в шок! Благодаря ти Роган. Ще се видим скоро д-р Риордан“, написа Накамото и показа скрийншот от разговора си с коментатора, който гарантира, че ще поеме на 100% лечението.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.