Начало ММА Понзинибио е сигурен, че ще нокаутира Макгрегър и Сен-Пиер

Понзинибио е сигурен, че ще нокаутира Макгрегър и Сен-Пиер

Понзинибио е сигурен, че ще нокаутира Макгрегър и Сен-Пиер
0

Аржентинската ММА звезда Сантяго Понзинибио постигна седмата си поредна победа в полусредна категория на UFC този уикенд. Той нокаутира Нийл Магни пред родна публика на UFC Fight Night 140.

Боецът придоби още по-голямо самочувствие. Предизвика победителя от срещата Камару Усман – Рафаел дос Аньос и изтъкна, че никога не е имал възможността да се бие за шампионски пояс.

„Когато Тайрън Уудли получи възможността имаше 6 мача в организацията. 4 победи и 2 загуби. Падна от Рори Макдоналд, а след още 2 лесни битки пак имаше мач за титла. Стига бе!“, възкликна аржентинецът Понзинибио.

Той вярва, че големите шампионски мачове са само бизнес. Призна, че ако има възможност – с удоволствие ще нокаутира Конър Макгрегър или Джордж Сен-Пиер:

„Дайте ми Конър, по-добър страйкър съм от него. Той е наистина добър в думите и в бизнеса… аз съм боец. Различно е. Имам по-добър страйкинг, таймингът ми е по-силен. Имам и повече мощ. Ще го нокаутирам, със сигурност. Ще довърша и GSP – той е стар. Добър е, харесвам го, фен съм му. Но аз съм по-добър. Готов съм и за двамата“, заявява Сантяго.

„Знам, че съм готов. Знам, че ще приключа и Тайрън. Ще го нокаутиран, но ми трябва възможност.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.