Начало ММА Изписаха Жан и Йенджейчик без сериозни наранявания

Изписаха Жан и Йенджейчик без сериозни наранявания

Изписаха Жан и Йенджейчик без сериозни наранявания
0

Вейли Жан и Йоана Йенджейчик бяха изписани от болницата след бруталния мач на UFC 248. Китайката напрви първа успешна защита на титлата си в категория „сламка“, а двете сътвориха една от най-великите ММА битки в историята.

Феновете побързаха да си пожелаят реванш, но Дейна Уайт гарантира, че двете ще получат дълга почивка след побоя.

В Twitter се появи снимка на полякинята от болницата.

Според отбора на Йенджейчик тя е пила изписана без сериозни наранявания. Същата е информацията и за шампионката Вейли Жан.

Двете направиха страхотно шоу в подглавния мач на UFC 248, който коренно се различаваше от главното събитие. В него Израел Адесаня и Йоел Ромеро почти успяха да накарат публиката да заспи през 25-те минути гонене из клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.