Начало ММА Израел Адесаня: Мога да победя Уитакър както си поискам
0

Израел Адесаня: Мога да победя Уитакър както си поискам

Израел Адесаня: Мога да победя Уитакър както си поискам
0

Изгряващата звезда в средна категория на UFC Израел Адесаня се закани на шампиона на дивизията, Робърт Уитакър. „The Last Stylebender“ заяви, че знае слабите места на „The Reaper“ и ще го победи по какъвто начин иска.

Нигерийският боец е на гребена на вълната след невероятния си нокаут над Дерек Брънсън на UFC 230. Това е негова четвърта поредна победа в UFC за една година и Адесаня вече се е прицелил в титлата.

„Ще го победя по какъвто начин искам. Ако трябва да съм честен, защитата на Роб е слаба. Той е от този тип бойци, които искат да те унищожат, но аз не съм случаен“, коментира Адесаня пред FOX Australia.

Робърт Уитакър има насрочена защита на титлата си срещу Келвин Гастелъм. Поради този факт боецът потвърди, че ще си намери друг опонент, а няма да чака победителя от шампионския двубой.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".